Trainingsrit onder zware omstandigheden

Gisteren heb ik een zware trainingsdag gehad. Ik ben mijn dag begonnen om mijn fiets volledig te laten controleren en klaar te laten maken voor de reis door www.cycle.nl. Hierna heb ik aan mijn eerste sponsor AMB in Gent het BikeRide4ALS-shirt overhandigd, waarna ik op de fiets naar huis ben gegaan.

Een mooie vlakke trainingsrit vanuit België door Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Brabant. Enkel de grote afstand 155 kilometer zou mijn tegenstander zijn. Gelukkig komt de wind meestal vanuit het zuidwesten, hetgeen betekent dat ik een prachtige dag met de wind in de rug zou hebben. Helaas hadden de weergoden een zwaardere test voor mij op het programma staan. Heel de dag wind tegen onder tropische omstandigheden. Ik ben heel blij dat ik van www.uniteq.com kleding krijg voor betere verkoeling tijdens mijn reis.  

Al met al was het dus heel erg zwaar. Toch ben ik erg trots op mezelf dat ik deze zware test heb doorstaan en dit geeft me moed om volgende week woensdag aan mijn 33-daagse fietsreis te beginnen.

    


Sponsors


      

          

/sponsors