Tweelingbroer Martijn helpt in laatste week

Ik ben bezig met mijn laatste week. Nog 6 dagen te gaan en ik heb echt weer het goede gevoel te pakken. De weersvoorspellingen zijn vanaf nu ook ideaal.

Mijn ouders hebben me afgelopen weekend in Zürich bezocht. Dat was erg fijn. Ze hebben mijn tweelingbroer Martijn meegebracht en hij rijdt nu elke dag met me mee. Geen eenzame momenten meer. Niet meer alleen of tussen 11 andere vreemde backpackers op één kamer slapen. Nu is het meer gewoon en soms hebben we natuurlijk een broedertwist. En hier kan ik nu ook meer van genieten dan thuis.

De dagen op de fiets konden soms erg lang duren en dan dacht ik: "Waarom doe ik dit?". Nu heb ik dat niet meer en ik heb nu echt het gevoel dat ik het ga halen. En soms, heel soms, voelt het zelfs alsof ik op vakantie ben. Heerlijk!

Ik wil iedereen bedanken die me steunt en gesteund heeft. Jullie hebben mij enorm geholpen. Vooral op de moeilijke momenten. Nu kijk ik vooral terug op al de mooie dingen die ik heb gezien en heb meegemaakt.

Ik tel nu langzaam de dagen en kilometers af en ik geniet samen met mijn broer Martijn.

Op naar Genua!

En op naar een groot bedrag voor ALS. Tot nu toe heb ik € 2.945,96 opgehaald. Hier ben ik al enorm trots op. Uiteindelijk hoop ik € 3.600,00 op te halen voor ALS. Voor elke kilometer die ik heb afgelegd gaat er dan één Euro naar ALS.

Sponsors


      

          

/sponsors