Benefietdiner door Profronde van Etten-Leur

Bericht van de organsatie van Profronde van Etten-Leur:

Robbert Rasenberg heeft de afgelopen 30 dagen 3500 km gefietst van Terheijden naar Genua. En niet zo maar omdat hij dit leuk vindt, maar voor het goede doel. Op www.Bikeride4ALS.nl is meer info te vinden. Dit is echt een topprestatie want Robbert heeft enige tijd geleden zelf te horen gekregen dat hij een neuromusclelaire aandoening heeft en is daarom helaas moeten stoppen met zijn wielercarriere en kan geen wedstrijden meer rijden.

Vanuit de Techno Group Profwielerronde Etten-Leur willen we hem steunen en tijdens een benefietdiner in sterrenrestaurant de Zwaan op 17 augustus hopen we dan ook nog een duit in het zakje te doen. Deze avond zullen Joop Zoetemelk, Bauke Mollema en Koen de Kort aanschuiven aan tafel. Iedereen die het wil kan aanwezig zijn deze avond, maar er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Vol=Vol dus wees er snel bij!

Aanmelden kan door het sturen van een persoonlijk bericht. Diner bestaat uit een aperitief, 4 gangen diner met bijpassende wijnen en koffie na.

#bikeride4alsSponsors


      

          

/sponsors